Høsten 2013

Heisann! Jeg måtte lage meg en ny blogg i og med at jeg ikke fant ut hva passordet til min gamle blogg var. Jeg har knapt blogga i hele mitt liv, så dette kommer til å være noe nytt for meg. Jeg vil begynne å blogge fordi mange av klassekameratene mine har blogg, og derfor fant jeg ut at jeg ville ha meg en blogg. Det er ikke lenge siden jeg lagde den andre, gamle bloggen, og jeg fikk meg et sjokk da passordet på bloggen var feil. Nå vil jeg starte med å fortelle hva jeg har gjort frem til nå. :)

I høstferien min som var i uke 41 var jeg på tur til Kreta med faren min. Jeg hadde en helt fantastisk uke, med bading, shopping i Chania og masse god mat og is. Jeg reiste da på lørdagen i uke 41, og var borte frem til lørdag den 12. Jeg kommer til å legge ut noen bilder, men akkurat nå får jeg de ikke opp på dataen. Har de på kameraet mitt.

Lørdag 19. Oktober var jeg på åpen dag på Hotel Cæsar i sandakerveien 24c i Oslo med min søster. Der fikk jeg tatt noen bilder og fått autografer. Jeg kjøpte meg også en genser, badekåpe og drikkeflaske. Mange måtte gå, altså skuespillerne så jeg fikk ikke autograf fra alle, men jeg fikk av Marte Sæteren(med bilde også), Nikis Theophilakis(bilde også), Rudy Claes(med bilde) og Camilla Aanonli. Når jeg kom lenger og lenger fram i køen gikk Kim Kolstad(Jens August), Anette Hoff(Juni), Hilde Lyrån(Monica) og Nils Vogt(Arnfinn). Det var to bilder som ble dårlige pågrunn av lyset i det rommet de kaller "kantina". Det var bilde med Camilla(Jenny) og Rudy(Eva), så jeg venter litt med å ta inn bildene :)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits